Retour en Ruilen


Wilt u de bestelling retourneren/ruilen?


Binnen de retourperiode van 30 dagen kunt u het artikel, in volledige nieuwstaat en met originele toebehoren, retourneren naar het postadres van Fusion Nederland.

Wanneer u artikelen wilt retourneren/ruilen, kunt u een e-mail sturen naar info@fusionsports.nl.
Vermeld uw ordernummer in het onderwerp van uw e-mail voor een snelle afhandeling.
Geef in uw bericht aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren.
U ontvangt dan zo snel mogelijk de retourprocedure.

Om het retourneren zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken, adviseren we u gebruik te maken van onze PostNL retourservice.
Wij sturen de retourlabel per email naar u toe. Deze kunt u makkelijk op de doos toevoegen in de bijgesloten verzendlabel. Het pakket kunt u afgeven bij een Postnl Servicepunt bij u in de buurt.

Bestelling gedeeltelijk retourneren of ruilen
Als u slechts een deel van uw bestelling met onze retourservice wilt terugsturen of het product wilt ruilen, is het retourneren gratis.

Bestelling compleet retourneren
Als u de complete bestelling wilt terugsturen, zijn de retourkosten € 4,95.

Ontvangst van uw retourzending
Als wij de retourzending hebben ontvangen, sturen we u een bevestiging per e-mail.


Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste dertig dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.

Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.